Complete reizen

Oasia Travel werkt niet met bouwstenen, maar biedt complete reizen aan naar IndonesiŽ. Op deze manier ziet u de mooiste plekken van IndonesiŽ.Oasia Travel heeft het grootste aanbod in reizen naar IndonesiŽ. Uiteraard kunnen er ook reizen op maat gemaakt worden. Vraag dan vrijblijvend een offerte aan. Alle vanaf reizen zijn exclusief vliegtickets.Voor iedereen die houdt van avontuur is Sumatra de ideale vakantiebestemming. Met de uitgestrekte jungle en de schitterende flora en fauna. Door op het kopje te drukken vindt u de speciaal samengestelde tours.Ontdek samen met onze gids en chauffeur Java over land. Ga op bezoek bij de verschillende dorpjes onderweg en proef de cultuur. Bezoek de tempels, vulkanen, theeplantages en ervaar de nostalgie. U reis eindigt op Bali, waar u heerlijk kunt genieten van de mooie witte stranden.

 …ťn van de meest toeristische eilanden van IndonesiŽ. Mooie stranden, tempels, prachtige zonsondergangen, heerlijk eten en veel cultuur. Voor mensen die echt een heerlijke rustige vakantie willen hebben. Bali kan ook in combinatie met ťťn van de andere eilanden.


Sulawesi is een eiland waar nog bijna geen toeristen komen. Maar wel het grootste eiland van IndonesiŽ. Perfect om te duiken en te genieten van de cultuur en natuur.


Oasia Travel is altijd bezig nieuwe tours te ontwikkelen. Onder deze link vindt u dan ook combinatie reizen met de verschillende eilanden.

 

Op al onze reizen zijn de algemene voorwaarden van toepassing. Deze kunt u vinden door op onderstaande link te klikken.